skip to main content
Primo Advanced Search
Advanced search    Note: Search terms must be in lower case
Primo Advanced Search Query Term
Primo Advanced Search Query Term
Primo Advanced Search Query Term
Primo Advanced Search prefilters
Date range searching is not available for Article, Issue and Archived Website records; nor does it work for Audio records.

Results 1 - 10 of 15  for Everything in this catalogue

results 1 2 next page
Refined by: language: Albanian remove
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
1
Material Type:
Book
Add to My workspace

Arbëria dhe Gjergj Kastrioti Skënderbe, 1405-1468 / Gegaj, At Athanas.

Athanas Gegaj

Tiranë : Eurorilindja, 1995.

Check library holdings

2
Material Type:
Book
Add to My workspace

Diplomacia e Ali Pashë Tepelenës (1786-1822) / Ilir Ushtelenca.

Ilir Ushtelenca

Tirane : "8 Nëntori", 1983.

Check library holdings

3
Skënderbeu : në 600 vjetorin e lindjes : Kërçova ishte udhëkryqi kryesorë i Skënderbeut ; Baba Gjoni ishte kosovar e nëna Voisava nga Pollogu / Ilmi Veliu.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Skënderbeu : në 600 vjetorin e lindjes : Kërçova ishte udhëkryqi kryesorë i Skënderbeut ; Baba Gjoni ishte kosovar e nëna Voisava nga Pollogu / Ilmi Veliu.

Ilmi Veliu

Kërçovë : Feniks, 2005.

Check library holdings

4
Shtatë mbretërit Taulantë : në shekullin VII-II p.e.r = The seven Taulant kings : century VII-II B.C. / Hava Hidri.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Shtatë mbretërit Taulantë : në shekullin VII-II p.e.r = The seven Taulant kings : century VII-II B.C. / Hava Hidri.

Hava Hidri

[Tiranë] : Globus R., [2008].

Check library holdings

5
Skënderbeu : një histori politike / Aurel Plasari.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Skënderbeu : një histori politike / Aurel Plasari.

Aurel Plasari, 1956-

Tiranë : Instituti i Studimeve Shqiptare "Gjergj Fishta", 2010.

Check library holdings

6
Material Type:
Book
Add to My workspace

Skënderbeu : heroi i Shqipërisë / Cuk Simoni.

Cuk Simoni

Tiranë : SHBLSH e RE, 2010.

Check library holdings

7
Ahmet Zogu : vështrim historik / Prof. Dr. Kristo Frashëri, Anëtar i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Ahmet Zogu : vështrim historik / Prof. Dr. Kristo Frashëri, Anëtar i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë.

Kristo Frashëri, author.

Tiranë : Botime "M&B", 2014.

Check library holdings

8
Shqiptari që krijoi mbretërinë egjiptiane / Aleksandër Xhuvani.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Shqiptari që krijoi mbretërinë egjiptiane / Aleksandër Xhuvani.

Aleksandër Xhuvani

Tiranë : Horizont, 2003.

Check library holdings

9
Ahmet Zogu : presidenti që u bë mbret / Blendi Fevziu.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Ahmet Zogu : presidenti që u bë mbret / Blendi Fevziu.

Blendi Fevziu, 1969- author.

Tiranë : UET Press, 2014.

Check library holdings

10
Wilhelm Wied Princi gjerman i Shqipërisë : rivaliteti midis Austro-Hungarisë dhe Italisë / Elena Kocaqi Levanti.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Wilhelm Wied Princi gjerman i Shqipërisë : rivaliteti midis Austro-Hungarisë dhe Italisë / Elena Kocaqi Levanti.

Elena Kocaqi, author.

Tiranë : Emal, 2015.

Check library holdings

Results 1 - 10 of 15  for Everything in this catalogue

results 1 2 next page

Refine Search Results

Creation date 

From To
  1. Before2003  (2)
  2. 2003To2007  (2)
  3. 2008To2009  (3)
  4. 2010To2013  (5)
  5. After 2013  (3)
  6. Refine further open sub menu

Searching Remote Databases, Please Wait