skip to main content
Show Results with:

Results 1 - 10 of 15  for Everything in this catalogue

results 1 2 next page
Refined by: language: Albanian remove
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
1
Material Type:
Book
Add to My workspace

Lidhja Shqiptare e Pejës : lëvizia kombëtare 1896-1900 / Kristaq Prifti.

Kristaq Prifti

Tiranë : Akademia e Shkencave e RPS të Shqipërisë, Instituti i Historisë, 1984.

Check library holdings

2
Sofonizba : tragjedi / Jeronim De Rada ; përkthyer Klara Kodra.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Sofonizba : tragjedi / Jeronim De Rada ; përkthyer Klara Kodra.

Girolamo De Rada, 1814-1903.

Tiranë : Shtëpia botuese "Fan Noli", 2011.

Check library holdings

3
Material Type:
Book
Add to My workspace

Poezi / Jeronim De Rada ; përgatitur nga Klara Kodra.

Girolamo De Rada, 1814-1903, author.

Tiranë : Shtëpia Botuese "Naim Frashëri", 1978.

Check library holdings

4
Një pasqyrë jete njerëzore (Këngët e Serafina Topisë) : poemë / Jeronim de Rada ; përshtati nga arbërishtja Klara Kodra.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Një pasqyrë jete njerëzore (Këngët e Serafina Topisë) : poemë / Jeronim de Rada ; përshtati nga arbërishtja Klara Kodra.

Girolamo De Rada, 1814-1903.

Tiranë : Argeta-LMG, 2007.

Check library holdings

5
Material Type:
Book
Add to My workspace

Poezia e De Radës / Klara Kodra.

Klara Kodra

Tiranë : Akademia e Shkencave e RPS të Shqipërisë, Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë, 1988.

Check library holdings

6
Material Type:
Book
Add to My workspace

Vepra letrare / Jeronim De Rada ; [përgatitur nga Jup Kastrati, Klara Kodra, Perikli Jorgoni].

Girolamo De Rada, 1814-1903.

Tiranë : Shtëpia Botuese ''Naim Frashëri'', 1987.

Check library holdings

3 related resources
7
Material Type:
Book
Add to My workspace

Lidhja Shqiptare e Prizrenit në dokumentet Osmane 1878-1881 / përgatitur nga Kristaq Prifti.

Tiranë : Akademia e Shkencave e RPS të Shqipërisë, Instituti i Historisë, 1978.

Check library holdings

8
Material Type:
Book
Add to My workspace

Lidhia Shqiptare e pejës : lëvizia komëtare 1896-1900.

Kristaq Prifti

Tiranë : Akademia e Shkencave e RPS të Shqipërisë, Instituti i Historisë, 1984.

Check library holdings

9
Material Type:
Book
Add to My workspace

E vërteta mbi Kosovën dhe shqiptarët në Jugosllavi / [redaksia Kristaq Prifti ... et al.].

Tiranë : Akademia e Shkencave e RPS të Shqipërisë, Instituti i Historisë, 1990.

Check library holdings

10
Kosova ditari viti 1999 : lufta e popullit shqiptar të Kosovës, e drejtuar dhe e kryer prej Ushtrisë Çlirimtare, kundër pushtimit serb, 3 janar-12 qershor / Dhimitër Th. Brisku ; redaktor Kristaq Mosko.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Kosova ditari viti 1999 : lufta e popullit shqiptar të Kosovës, e drejtuar dhe e kryer prej Ushtrisë Çlirimtare, kundër pushtimit serb, 3 janar-12 qershor / Dhimitër Th. Brisku ; redaktor Kristaq Mosko.

Dhimitër Theodhor Brisku, 1930- author.

Tiranë : Shtëpia Botuese Uegen, 2013.

Check library holdings

Results 1 - 10 of 15  for Everything in this catalogue

results 1 2 next page

Refine Search Results

Creation date 

From To
  1. Before1978  (2)
  2. 1978To1986  (5)
  3. 1987To1989  (2)
  4. 1990To2007  (3)
  5. After 2007  (3)
  6. Refine further open sub menu

Form/Genre 

  1. Biography  (1)
  2. Chronology  (1)
  3. Refine further open sub menu

Searching Remote Databases, Please Wait